Creatief adverteren werkt echt, lees hoe wij dat doen

“Ik moet een advertentie plaatsen!” is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt wanneer je jouw bedrijf wil laten opvallen tussen de rest. In sommige gevallen kan dit een oplossing zijn, alleen kan de manier van adverteren ook op een creatieve manier. Hier lees je hoe wij dat doen.

Je hebt in onze andere blogberichten misschien al gelezen dat wij erg betrokken zijn bij alles wat leeft in Tubbergen. Wij vinden het een prachtig mooi dorp, waar het hele jaar door iets te beleven is. Wij zijn actief bij evenementen zoals Festiball, Glasrijk Tubbergen, Volks- en Schuttersfeesten, en ook bij de carnavalsactiviteiten van C.V. De Schaop’nböll’kes Tubbergen.

Naast het ontwerpen van het jaarlijkse Schaop’nblad en onderhoud van de website, verzorgen wij diverse drukwerk tijdens het evenement. Zo ook tijdens het jaarlijkse Tubbigs gala. Wij verzorgen het ontwerp en het drukken van de programmaboekjes voor dit avondvullende entertainment. Dit drukwerk sponsoren wij, in ruil voor een stukje zichtbaarheid.

Adverteren kan ook creatief
Wij hebben bedacht dat gasten in de zaal tijdens de gala-avond kunnen meespelen met een heuse Bingo. Op de achterzijde van van het programmaboekje staat namelijk een ‘Buro Bedenkt Bingo’ kaart met grappige situaties beschreven die kunnen worden afgevinkt (met een Buro Bedenkt pen) wanneer ze zich voordoen. Bijvoorbeeld: ‘Een artiest vergeet zijn tekst’ of ‘Een bijzondere lach in de zaal‘.

Op deze manier willen wij gasten actief betrekken bij de gala-avond en een positieve associatie creëren wanneer zij ons merk zien. We maken letterlijk van adverteren een spelletje

Hoi! Ik ben Cato Kuipers, de nieuwe afstudeerder bij Buro Bedenkt.
Wij zijn trotse sponsor geworden van VKC ’03 Tubbergen!