Een beter beeld van jou.

Een nieuwe website, een nieuwe huisstijl of rebranding kan een grote stap voor je zijn. Niet precies weten waar je aan begint, kan nog spannender zijn. Daarom laten we je precies zien hoe wij werken en wat we van elkaar kunnen verwachten. Een goede samenwerking werkt van twee kanten, wij geven het jou op een presenteerblaadje.

Bespreken.

Het begint altijd met bespreken. Na een gesprek krijgen we een beter beeld van jou en jouw doelen en wensen. Op basis hiervan gaan we aan de slag met een ‘bijzonder aanbod’. In dit voorstel vind je een beknopte samenvatting van ons gesprek en stellen we de beoogde investering en planning vast.

Bedenken.

Na akkoord op ons bijzonder aanbod start het creatieve proces. Wij gaan nu doen waar we goed in zijn: bijzondere creaties bedenken. We brainstormen en werken jouw idee uit. Voor een nieuwe WordPress website maken we een Experience Design, voeren een zoektermenonderzoek uit en presenteren vervolgens het eerste design voor feedback. Bij een nieuwe huisstijl maken we een branding blad waarin onze keuzes voor kleuren, vormen en lettertypes worden toegelicht.

Bepalen.

Na de laatste feedback en afronding van de ontwerpfase, weten we wat we gaan realiseren. We zetten het ontwerp om in een functioneel design en bij websites richten we alle functionaliteiten en modules in.

Bekronen.

Na een laatste controle volgt de kroon op het werk. Op deze Bekroningsdag worden de laatste koppelingen binnen de website gemaakt, bereiden we het drukwerk voor productie voor en zetten we de strategie in werking om jouw merk te introduceren.”

Klaar om jouw werk te bekronen?

Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?