Een beter beeld van jou.

Een nieuwe website, een nieuwe huisstijl of rebranding kan een grote stap voor je zijn. Niet precies weten waar je aan begint, kan nog spannender zijn. Daarom laten we je precies zien hoe wij werken en wat we van elkaar kunnen verwachten. Een goede samenwerking werkt van twee kanten, wij geven het jou op een presenteerblaadje.

Bespreken.

Het begint altijd met bespreken. Wanneer wij weten wie we voor ons hebben en jij weet waar je binnen bent gestapt gaan we achterhalen wat jouw doelen en wensen zijn. Zodra we weten wat we voor jou mogen gaan bedenken gaan wij aan de slag met een ‘bijzonder aanbod’. In dit voorstel vind je een korte analyse van ons gesprek en bepalen wij de beoogde investering en planning.

Bedenken.

Als je het eens bent met ons bijzondere aanbod volgt het creatieve proces. Wij kunnen nu gaan doen waar we goed in zijn: bijzondere creaties bedenken. We gaan brainstormen, bedenken en ontwerpen en maken een plan om jouw belofte zichtbaar te maken aan de buitenwereld.

Bekronen.

Na een laatste controle volgt de kroon op het werk. Op deze Bekroningsdag worden de laatste koppelingen binnen de website gemaakt, wordt het drukwerk klaargemaakt om in productie gezet te worden en voeren we de strategie uit om jouw merk te lanceren.

Klaar om jouw werk te bekronen?

Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?