Reclame- en marketingstrategieën.

Samen met jou stellen we een plan op en zetten we de geschikte tools in om meer zichtbaarheid te creëren voor hetgeen waar jij voor staat en natuurlijk wilt delen.

Plan van aanpak

Wat zijn je doelen? Wat is je boodschap en hoe moet deze er uit komen te zien? We gaan samen om tafel om jouw doelen vast te stellen en een stijl te bepalen. We geloven er in dat dit eerst op orde moet zijn voordat je naar buiten gaat treden met jouw merk.

Plan-van-aanpak-buro-bedenkt
Buro-Bedenkt-Boeken

Delen is vermenigvuldigen

Het vasthouden aan een strakke planning en duidelijke deelstructuren is van belang voor een goed werkende campagne. Na het bepalen van de doelen, boodschap en stijl gaan we jouw verhaal op de meest effectieve manier delen met de juiste mensen. Zo kan jij jouw publiek laten groeien.

Meten is weten

We kijken welke tools het beste passen bij jouw campagne doelen en richten deze op creatieve wijze in. Wij werken zo veel mogelijk met meetbare tools zodat we precies kunnen meten wat het effect is geweest van de campagne en dit weer kunnen meenemen in volgende campagnes. Of tijdens het proces kunnen bijsturen wanneer nodig.

Speedometer-buro-bedenkt-meten-is-weten