fbpx

Wij maken WordPress Websites.

Wij maken bijzondere websites en webshops op maat. Boeiende, bruisende WordPress websites met diverse, unieke en schitterende designs. Wij bouwen niet op basis van standaard templates, wij leveren een online beleving, passend bij de huisstijl. Hiervoor maken wij gebruik van de beste plugins, betaalde licenties, veilige software en speciale betrouwbare managed WordPress hosting van echte WordPress experts. Zo krijgt de klant een bruikbare, gebruiksvriendelijke website die te bewonderen is in elk beeldformaat.

Betaalbaar online met Beginnersgeluk
Voor starters en ondernemers met minder budget hebben we Buro Bedenkt Beginnersgeluk bedacht. Dit zijn zelfgemaakte WordPress designs die ondernemers kunnen leasen voor een klein bedrag per maand. Ondernemers selecteren eenvoudig een voorbeeld website en bepalen zelf de eenmalige investering en het maandbedrag. Dit voorbeeld wordt gebruikt als basis voor het design.

Wij Bedenken & ontwerpen.

Wij bedenken en ontwerpen bijzondere creaties met opvallende designs. Van aansprekende logo’s, herkenbare huisstijlen, professioneel drukwerk tot aan opvallende social media en reclame uitingen. Daarnaast maken we snelle video opnames met een stabilizer en kunnen wij bestaande videobeelden omzetten naar een professionele videomontage passend bij de huisstijl.  Daarbij maken wij gebruik van de beste software en hebben wij goede connecties met diverse drukkers, signmakers en werken wij met een vast team voor videoproducties en fotografie. Zo kunnen wij topkwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden.

Wij denken mee.

Wij denken mee over reclame uitingen. Over een passende huisstijl, het perfecte logo, een effectieve website, het mooiste drukwerk en over de gewenste uitstraling. Zowel offline als online zijn er buitengewoon veel promotiemogelijkheden. Buro Bedenkt graag mee over geschikte media en effectieve promotie en werkt met een groot netwerk aan professionals. Wij adviseren, bedenken, brainstormen, schetsen, overleggen en ontwerpen.

Wij helpen online.

Wij helpen klanten online en zijn behulpzaam in het online landschap. Onze klanten kunnen websites eenvoudig zelf wijzigen en aanpassen met onze handige uitlegvideo’s. Wij geven social media advies en bedenken en ontwerpen social media uitingen. Wij doen zoektermen onderzoek en optimaliseren de websites van klanten, zodat deze goed gevonden worden in de Google zoekmachine. Wij adviseren webshops over promotiemogelijkheden en helpen met e-mail marketing. Daarnaast beschermen wij onze klanten tegen hackers, malware en spam met onze betrouwbare managed WordPress hosting die 24/7 bewaakt wordt door echte WordPress experts.

Menu
Open Whatsapp
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Wat mogen wij voor jou bedenken?