Wij maken WordPress
websites op maat.

Wij maken bijzondere WordPress websites en webshops op maat. Wij bouwen niet op basis van standaard templates, maar leveren een online beleving passend bij de huisstijl.

Een WordPress website die resultaten oplevert. Klinkt goed!

Nou en of! Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines. Met structuur, techniek en zoekterm analyses verhogen wij de conversies van jouw WordPress website. Bezoekers die jouw gewenste acties uitvoeren, daar houden wij van!

Studio-Sport-Tubbergen-Creaties

Ware beleving voor bezoekers.

Met gebruik van de juiste afbeeldingen en video’s weten wij hoe we jouw bezoekers kunnen prikkelen. Of ze jouw website nou bekijken op computer, tablet of telefoon, wij zorgen ervoor dat deze er overal goed uitziet.

Jouw website, in eigen beheer. Of niet.

De WordPress websites die wij voor onze klanten bedenken zijn heel eenvoudig zelf te beheren, mocht je dat willen. Wil je deze tijd liever investeren in je onderneming, dan kun je gebruik maken van onze Bedenk Bundels. Zo kun jij blijven doen waar jij goed in bent en laat je de rest aan ons over.

Buro-Bedenkt-Beheerd-Bliksemsnel_Veilig

Altijd veilig en bliksemsnel

Jouw website wordt gehost & gemanaged door onze vrienden van Savvii. Zo krijg jij een veilige, snelle WordPress website die altijd bereikbaar en up-to-date is.