Bedenk Bundels, om jouw merk bruisend te houden.

Onze Bedenk Bundels zijn bijvoorbeeld in te zetten om jouw website of webshop bij te houden, regelmatig onze hulp te vragen, nieuwsberichten te plaatsen, bij te blijven op social media, drukwerk te laten ontwerpen, een SEO analyse uit te laten voeren of om een (mailing)campagne op te zetten.

Bijblijven, zowel online als offline.

Tegenwoordig is het belangrijk om continu zichtbaar te zijn. Zowel online als offline. Het kan lastig zijn en veel tijd kosten om constant met nieuwe ideeën te komen en je marketing, socials of website op orde te houden. Wij zitten barstensvol met creatieve ideeën en bedenksels en willen je graag helpen. Met Bedenk Bundels kunnen we proactief met je meedenken.

Bedenk Bundels zijn perfect voor jou als:

Je meer online en offline aanwezig wil zijn
Je meer tijd over wilt houden voor je eigen merk
Je graag jouw marketingactiviteiten wil uitbesteden
Je graag wil dat jouw website of -shop altijd up-to-date blijft
Je zelf geen tijd hebt om je socials bij te houden
Je regelmatig hulp nodig hebt van ons

Onze Bedenk Bundels

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Bespaar € 50

5 uur

€ 350

Een bundel voor de Bedenk-het-zelvers die zelf hun website of social media willen beheren en vooral behoefte hebben aan begeleiding.

Bespaar € 150

10 uur

€ 650

Een bundel voor wanneer je naast begeleiding ook regelmatig werk wil uitbesteden aan de bedenkers of onze hulp nodig hebt.

Bespaar € 200

15 uur

€ 1000

De ideale uitkomst voor wanneer je liever alle tijd wilt steken in je eigen merk en vaak of periodiek werkzaamheden wil uitbesteden aan de bedenkers.

Antwoorden op al je vragen.

Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?