Bedenk Bundels, om jouw merk bruisend te houden.

Onze Bedenk Bundels kun je inzetten voor het onderhouden van je website, hulpvragen, plaatsen van nieuws, social media updates, ontwerp van drukwerk, SEO-analyses en het opzetten van (mailing)campagnes.

Onze Bedenk Bundels

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Bespaar € 75

5 uur

€ 350

Voor de Bedenk-het-zelvers. Wanneer je zelf je website of social media wilt beheren en vooral behoefte hebt aan begeleiding.

Bespaar € 175

10 uur

€ 675

Wanneer je naast begeleiding ook regelmatig werk wil uitbesteden aan de bedenkers of onze hulp nodig hebt.

Bespaar € 300

15 uur

€ 975

Wanneer je liever alle tijd in je eigen merk wilt steken en vaak of periodiek werkzaamheden wilt uitbesteden aan de bedenkers.

Blijvende zichtbaarheid

Bedenk Bundels bieden een basis om bewust en proactief bezig te zijn met de behoeftes van onze klanten. In deze bruisende tijd is blijvende zichtbaarheid, zowel online als offline, broodnodig. Het kan lastig zijn om constant ideeën te bedenken en je branding, socials of website bij te houden. Wij bruisen van bevlogenheid en barsten van creatieve bedenksels. Met Bedenk Bundels kunnen we proactief met je meedenken.

Buro Bedenkt element
Buro Bedenkt element

Bedenk Bundels zijn perfect voor:

Jouw website of webshop bijwerken
Nieuws of projecten laten toevoegen aan je website
Je site of shop blijvend verbeteren
Zoekmachine optimalisatie voor je website
Videomontage laten maken
Je socials bijhouden
(Mailing)campagne opzetten.

Antwoorden op al je vragen.

Bepaal zelf wanneer wij voor jou aan het werk gaan. Jij kunt zelf in de hand houden wanneer wij voor jou aan het werk gaan en hoeveel uur van de bundels wij mogen gebruiken voor bepaalde diensten. Je kunt onze Bedenk Bundels gebruiken voor:

Bedenk Bundels zijn niet te gebruiken voor diensten waarvoor je normaal gesproken een bijzonder aanbod ontvangt, zoals:

Bepaal lekker zelf wanneer wij voor jou aan het werk gaan, welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en hoeveel uren wij hiervoor mogen gebruiken. Wil je periodiek een aantal uren vastzetten voor deze werkzaamheden? Ook geen probleem, samen overleggen we de mogelijkheden. Ook zullen wij pro-actief met je meedenken en je af en toe herinneren om gebruik te maken van een bundel.

Wij houden niet van babbels en bouwen graag met jou aan duurzame relatie waarin we beiden kunnen groeien. Bij ons kun je erop vertrouwen dat alle gemaakte uren netjes worden geregistreerd. Mocht je benieuwd zijn hoeveel uren je nog van je bundel over hebt, kun je deze gewoon bij ons opvragen. Bedenk Bundels; betrouwbare registratie en elk uurtje benutten.

Werkzaamheden worden op het kwartier afgerond. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Een Bedenk Bundel is een kalenderjaar geldig vanaf de aankoopdatum. Heb je (ondanks dat wij op tijd waarschuwen) nog uren over na een jaar? Geen zorgen, wij zijn de moeilijkste niet. Bij ons kun je 50% van je openstaande uren meenemen naar het volgende jaar.

Vorig jaar hebben wij een uitgebreid klantenonderzoek uitgevoerd. We hebben geluisterd naar de wensen en feedback van onze klanten en nagedacht hoe we onze diensten nog beter kunnen maken. De huidige maandelijkse servicecontracten werkten niet optimaal. De ene maand heeft de klant nu eenmaal meer te melden of meer projecten om te plaatsen dan de andere maand of soms gingen klanten ver over de vastgestelde tijd heen. Onze bundels werken eerlijker en zo kunnen wij elk uurtje benutten.

Wij zitten barstensvol met creatieve ideeën en bedenksels en denken graag proactief mee met onze klanten. Bedenk Bundels bieden ons de mogelijkheid om ruimte te maken in onze planning om proactief bezig te gaan met de taken en wensen van onze klanten.

Tegenwoordig is het belangrijk om continu zichtbaar te zijn. Zowel online als offline. Het kan lastig zijn en veel tijd kosten om constant met nieuwe ideeën te komen en je marketing, socials of website op orde te houden. Zien wij mogelijkheden tot verbeteringen, dan zullen we het de klant laten weten en vragen of we wat uren uit de bundel mogen gebruiken.

Daarnaast komen we onze klanten tegemoet om tegen onze oude tarieven werkzaamheden uit te voeren, waarvoor zij meer zouden betalen wanneer wij werken voor het standaard uurtarief.

Ga je toch stoppen met je onderneming of heb je de uren niet meer nodig voor je eigen onderneming? Wat balen zeg. Maar geen zorgen, je kan iemand anders blij maken! Je mag namelijk 50% van de opstaande uren cadeau geven aan een ondernemer die ze nog wel goed kan gebruiken, als je het ons maar wel even laat weten…