Bedenk Bundels, om jouw merk bruisend te houden.

Onze Bedenk Bundels zijn bijvoorbeeld in te zetten om jouw website of webshop bij te houden, regelmatig onze hulp te vragen, nieuwsberichten te plaatsen, bij te blijven op social media, drukwerk te laten ontwerpen, een SEO analyse uit te laten voeren of om een (mailing)campagne op te zetten.

Onze Bedenk Bundels

Prijzen zijn excl. 21% BTW

Bespaar € 75

5 uur

€ 350

Een bundel voor de Bedenk-het-zelvers die zelf hun website of social media willen beheren en vooral behoefte hebben aan begeleiding.

Bespaar € 175

10 uur

€ 675

Een bundel voor wanneer je naast begeleiding ook regelmatig werk wil uitbesteden aan de bedenkers of onze hulp nodig hebt.

Bespaar € 300

15 uur

€ 975

De ideale uitkomst voor wanneer je liever alle tijd wilt steken in je eigen merk en vaak of periodiek werkzaamheden wil uitbesteden aan de bedenkers.

Bijblijven, zowel online als offline.

Tegenwoordig is het belangrijk om continu zichtbaar te zijn. Zowel online als offline. Het kan lastig zijn en veel tijd kosten om constant met nieuwe ideeën te komen en je marketing, socials of website op orde te houden. Wij zitten barstensvol met creatieve ideeën en bedenksels en willen je graag helpen. Met Bedenk Bundels kunnen we proactief met je meedenken.

Buro Bedenkt element
Buro Bedenkt element

Bedenk Bundels zijn perfect voor jou als:

Je meer online en offline aanwezig wil zijn
Je meer tijd over wilt houden voor je eigen merk
Je graag jouw marketingactiviteiten wil uitbesteden
Je graag wil dat jouw website of -shop altijd up-to-date blijft
Je zelf geen tijd hebt om je socials bij te houden
Je regelmatig hulp nodig hebt van ons

Antwoorden op al je vragen.

Bepaal zelf wanneer wij voor jou aan het werk gaan. Jij kunt zelf in de hand houden wanneer wij voor jou aan het werk gaan en hoeveel uur van de bundels wij mogen gebruiken voor bepaalde diensten. Je kunt onze Bedenk Bundels gebruiken voor:

Bedenk Bundels zijn niet te gebruiken voor diensten waarvoor je normaal gesproken een bijzonder aanbod ontvangt, zoals:

Bepaal lekker zelf wanneer wij voor jou aan het werk gaan, welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren en hoeveel uren wij hiervoor mogen gebruiken. Wil je periodiek een aantal uren vastzetten voor deze werkzaamheden? Ook geen probleem, samen overleggen we de mogelijkheden. Ook zullen wij pro-actief met je meedenken en je af en toe herinneren om gebruik te maken van een bundel.

Wij houden niet van babbels en bouwen graag met jou aan duurzame relatie waarin we beiden kunnen groeien. Bij ons kun je erop vertrouwen dat alle gemaakte uren netjes worden geregistreerd. Mocht je benieuwd zijn hoeveel uren je nog van je bundel over hebt, kun je deze gewoon bij ons opvragen. Bedenk Bundels; betrouwbare registratie en elk uurtje benutten.

Werkzaamheden worden op het kwartier afgerond. De prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Een Bedenk Bundel is een kalenderjaar geldig vanaf de aankoopdatum. Heb je (ondanks dat wij op tijd waarschuwen) nog uren over na een jaar? Geen zorgen, wij zijn de moeilijkste niet. Bij ons kun je 50% van je openstaande uren meenemen naar het volgende jaar.

Vorig jaar hebben wij een uitgebreid klantenonderzoek uitgevoerd. We hebben geluisterd naar de wensen en feedback van onze klanten en nagedacht hoe we onze diensten nog beter kunnen maken. De huidige maandelijkse servicecontracten werkten niet optimaal. De ene maand heeft de klant nu eenmaal meer te melden of meer projecten om te plaatsen dan de andere maand of soms gingen klanten ver over de vastgestelde tijd heen. Onze bundels werken eerlijker en zo kunnen wij elk uurtje benutten.

Wij zitten barstensvol met creatieve ideeën en bedenksels en denken graag proactief mee met onze klanten. Bedenk Bundels bieden ons de mogelijkheid om ruimte te maken in onze planning om proactief bezig te gaan met de taken en wensen van onze klanten.

Tegenwoordig is het belangrijk om continu zichtbaar te zijn. Zowel online als offline. Het kan lastig zijn en veel tijd kosten om constant met nieuwe ideeën te komen en je marketing, socials of website op orde te houden. Zien wij mogelijkheden tot verbeteringen, dan zullen we het de klant laten weten en vragen of we wat uren uit de bundel mogen gebruiken.

Daarnaast komen we onze klanten tegemoet om tegen onze oude tarieven werkzaamheden uit te voeren, waarvoor zij meer zouden betalen wanneer wij werken voor het standaard uurtarief.

Ga je toch stoppen met je onderneming of heb je de uren niet meer nodig voor je eigen onderneming? Wat balen zeg. Maar geen zorgen, je kan iemand anders blij maken! Je mag namelijk 50% van de opstaande uren cadeau geven aan een ondernemer die ze nog wel goed kan gebruiken, als je het ons maar wel even laat weten…

Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?