fbpx

DE BEDENKERS.

Wij vinden het leuk om samen met klanten te brainstormen en mee te denken over concepten en ideeën. We houden van communicatie met korte lijnen. Bellen, mailen, WhatsAppen of gewoon een goed gesprek met een kop koffie, frisje of biertje. Kom gezellig eens op bezoek.

Buro Bedenkt - Nieuwe foto's
Eigenaar / Bedenker

Wouter Markvoort

Het was 2013. Wouter kwam thuis na een vakantie naar Thailand en besloot voor zichzelf te beginnen. Hij had de opleiding Communicatie afgerond aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden afgerond, een brede studie waar vooral de gedachte achter een design of boodschap aan bod kwam. Hij was vanaf zijn kindertijd al gefascineerd door logo’s en reclame. Op 1 maart dat jaar werd Wouter Markvoort Creatieve Communicatie opgericht. Wouter begon in een kleine ruimte aan de Industriestraat 61C in Tubbergen.

Op 1 januari 2015 verhuist hij naar zijn eigen kantoor aan de Industriestraat 61A. Na exact 3,5 jaar Wouter Markvoort Creatieve Communicatie werd het tijd voor de volgende stap. Het bedrijf gaat verder onder de naam Buro Bedenkt. Samen met Rafaël.

Bellen
LinkedIn
Buro Bedenkt - Nieuwe foto's
Bedenker

Rafaël Brender à Brandis

Rafael is in september 2015 begonnen als stagiair Grafisch Vormgever. Na een stageperiode van 5 maanden en het behalen van zijn diploma, is hij onmisbaar geworden binnen het bedrijf en werkt hij parttime bij Buro Bedenkt. Rafaël werkt 3 dagen in de week op kantoor.

Naast het grafische vak is Rafaël ook creatief bezig met het produceren van muziek. In het weekend reist hij als het ‘party duo’ Feestnation, gewapend met vliegende biljetten en een lading confetti, langs festivals, discotheken en tentfeesten en gaat het dak eraf!

LinkedIn

HEB JE EEN VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP'JE

Menu
Open Whatsapp
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Wat mogen wij voor jou bedenken?