fbpx

De Bedenkers.

Wij vinden het leuk om samen met klanten te brainstormen en mee te denken over concepten en ideeën. We houden van communicatie met korte lijnen. Bellen, mailen, WhatsAppen of gewoon een goed gesprek met een kop koffie, frisje of biertje. Kom gezellig eens op bezoek.

Profiel-foto-bedenkerspagina-wouter

mede-eigenaar, bedenker

Wouter Markvoort.

Ik ben een nuchtere Tukker met een oog voor reclame & marketing. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in grafisch design en de boodschap achter reclames. Dit was dan ook de reden dat ik communicatie ben gaan studeren in het hoge noorden. Na het afronden van deze studie ben ik in 2013 met Wouter Markvoort Creatieve Communicatie gestart. Na 3,5 jaar werd het echter tijd voor een naamswijziging en dus was op 1 september 2016 de bedrijfsnaam Buro Bedenkt een feit. Graag denk ik met klanten mee over reclameconcepten, websites en huisstijlen, om deze ideeën vervolgens samen met Rafaël uit te werken tot bijzondere creaties.

Als ik niet aan het werk ben kun je mij tegenkomen op een mountainbike in het bos, bij de voetbal in Tubbergen of Amsterdam, of op een feestje of netwerkbijeenkomst. In de koudere maanden ben ik regelmatig creatief bij de carnavalswagen van de Oranjewijk en sta ik graag een weekje op mijn snowboard.

Bellen
Instagram
LinkedIn
Profiel-foto-bedenkerspagina-rafael

mede-eigenaar, bedenker

Rafael Brender à Brandis.

Hoi! Mijn naam is Rafaël. Ik ben hier in 2015 begonnen als stagiair grafisch vormgever en na het behalen van mijn diploma kon Wouter mij hier niet meer missen. Na vijf jaar werknemer te zijn geweest was het tijd voor een nieuwe stap. Per 1 januari 2021 zijn Wouter en ik verder gegaan met Buro Bedenkt als V.O.F. en hebben wij de krachten gebundeld. Ik ben vanaf maandag t/m donderdag te bereiken.

Naast de geweldige werkzaamheden van een ‘bedenker’, ben ik ook graag creatief in mijn eigen studio. Ik produceer muziek en in het weekend reis ik het hele land door onder de artiestennaam FEESTNATION. Gewapend met biljetten en kilo’s confetti gaan wij de festivals, clubs en tentfeesten af. Ik ben actief bij de carnaval, niet bij de Oranjewijk, maar bij de Fortburgers.. Dit levert natuurlijk vaak leuke gesprekken op met Wouter. Over onze club Ajax zijn we het echter wel altijd 100% eens. Hoe mijn ideale vrije dag eruit ziet? Netflixen, maar ik ben ook vaak te vinden in de sportschool.Bellen
Instagram
LinkedIn

Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp’je

Menu
Open Whatsapp
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Wat mogen wij voor jou bedenken?