Hoi! Ik ben Cato Kuipers, de nieuwe afstudeerder bij Buro Bedenkt.

Ik ben 20 jaar oud en volg de opleiding Creative Business aan Saxion in Enschede. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding, wat betekent dat ik ga afstuderen! Bij Buro Bedenkt heb ik een leuke en uitdagende afstudeeropdracht gekregen waar ik me de komende vijf maanden mee bezig ga houden. In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en speel ik saxofoon in een kapel en een orkest.

Binnen mijn opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie educatieve mediaconcepten. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik een grotere interesse heb in grafisch vormgeven. Voor mijn afstuderen ging mijn voorkeur uit naar een vraagstuk waarin deze twee gecombineerd konden worden. Ik ben toen op zoek gegaan naar een reclamebureau om af te studeren. Ik heb gekozen voor Buro Bedenkt als afstudeerbedrijf omdat zij een toffe opdracht voor mij hadden waarin deze combinatie terugkwam. Bovendien spreken de creaties die zij maken en hun doel ‘zichtbaarheid creëren voor elke onderneming’ mij erg aan.

Aan het eind van mijn afstuderen zal ik een educatief mediaproduct opleveren dat ondernemers tools, vaardigheden en kennis geeft om de huisstijl die Buro Bedenkt oplevert juist te implementeren en te verwerken in eigen producten, waardoor de huisstijlbewaking van de onderneming wordt gewaarborgd.

Ik heb er zin in om aan de afstudeeropdracht te beginnen! En wie weet zie ik je een keer op kantoor 🙂

Creatief adverteren werkt echt, lees hoe wij dat doen