Festiball

Het van origine beachvolleybaltoernooi is inmiddels uitgegroeid van kleinschalig dorpsfeest naar 3-daags festival. Overdag strijden 90 teams tegen elkaar tijdens een beachvolleybaltoernooi waarna ‘s avonds het terrein klaargemaakt wordt voor een festival met de beste live bands, en dj’s.

Een festival-waardige uitstraling

Festiball is inmiddels uitgegroeid van beachvolleybal toernooi tot een 3-daags festival. Wij als mediapartner van Festiball, zijn al vanaf de eerste editie nauw betrokken bij het evenement. Al vele jaren zijn wij verantwoordelijk voor de huisstijl, de (online) campagnes, drukwerk en de website.

“Hoe kunnen we Festiball een festival-waardige uitstraling geven”

Bespreken.

Het festivalseizoen stond alweer voor de deur. Na een jaar stil te hebben gelegen door COVID-19 was het weer tijd om weer écht te vlammen. Een nieuwe huisstijl met een frisse festival uitstraling die doorgevoerd gaat worden in alle offline en online uitingen waaronder: social media campagne, flyers, posters, banners, spandoeken, toegangsbandjes, drinkbekers, munten en een festival-waardig podiumontwerp.

Opvallende online- en offline creaties die passen binnen jouw huisstijl.

Bedenken.

De meest prominente kenmerken uit de oude huisstijl hebben we meegenomen in de ontwikkeling van de nieuwe uitstraling. De kleur roze zal de ‘neutrale’ kleur zijn in alle uitingen met een jaarlijks wisselend thema eromheen. De editie 2021-2022 stond in het teken van ‘zomer jungle’. Met zomers-oranje tinten en oerwoud-groene visuals kwamen de uitingen écht tot leven.

Huisstijl

Een huisstijl dat klaar is voor de toekomstige edities. We hebben nieuw logo ontwikkelt met bijpassende huisstijl waardoor Festiball een herkenbare stijl heeft gekregen.

Podiumontwerp

Iedere editie ontwerpen wij de kleurrijke, knallende mainstage van Festiball waar live-bands en DJ’s de tent komen afbreken.

Campagne

Om Festiball onder de aandacht te brengen beginnen we ver van te voren met ons campagne plan. We voeren uitgebreid offline en online campagne. Hiervoor ontwerpen we alle uitingen.

Website

De website van Festiball moet de toegangspoort zijn voor alle weekendbezoekers. De website biedt bezoekers een platform waar informatie te vinden is over het evenement en om tickets te bestellen.

Bekronen.

Een nieuwe festival waardige huisstijl… En of dat is gelukt. Festiball kan de term ‘dorpsfeest’ uitgummen en er ‘Festival’ van maken. Met ruim 6.000 bezoekers staat Festiball in de gemeente Tubbergen en omstreken op de kaart en is het klaar om ook de volgende edities te knallen!

Bouwtekening-Festiball-2022
Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?