Festiball Tubbergen

Van volleybaltoernooi naar driedaags festival

DrukwerkGrafischHuisstijlMarketingWebsite

Wat in 2015 begon als een middagje beachvolleyballen, is nu uitgegroeid tot een driedaags evenement. Jaarlijks wordt het centrumplein Tubbergen weer omgetoverd tot één grote zandbak waar beachvolleybal teams overdag strijden om de overwinning of de eer. ‘s Avonds veranderd alles in een waar festivalterrein, met de vetste artiesten op de planning.

Een sportief evenement voor iedereen
Wij zijn als mediapartner zijn al vanaf de eerste editie nauw betrokken bij dit evenement. Al vele jaren zijn wij verantwoordelijk voor de huisstijl, de (online)campagnes, drukwerk en de website.

We hebben een complete uitstraling voor de toekomstige edities bedacht. Een huisstijl met een herkenbare look, dat past bij het jaarlijkse thema. Van entreebandjes, posters, vlaggen en ander drukwerk tot aan het ontwerp van het podium. Om het verhaal van Festiball onder de aandacht te brengen beginnen we ver van te voren met een goed doordachte campagne. Hierbij dient de website van Festiball als toegangspoort zijn voor alle sportieve feestgangers. Op dit platform is alle informatie te vinden over het evenement en kunnen bezoekers tickets bestellen via het ticketsysteem van mijnetickets.nl.