• Videomontage

WIJ MONTEREN VIDEOS.

Door middel van beeld en geluid kun je veel kijkers nieuwsgierig en enthousiast maken. Wanneer je een registratie hebt laten maken van jouw bedrijf of evenement, dan kunnen wij met deze beelden een professionele montage verzorgen.

Buro Bedenkt heeft een breed netwerk aan partners en connecties bij fotografen, cameramannen en video editors. Voor online content fotograferen wij zelf ook op locatie en kunnen wij met onze telefoon opnames maken met onze stabilizer.

Qua fotografie en video kan Buro Bedenkt alles voor je regelen.

Bekijk onze video creaties
 • Bedrijfsfilms

  Met een goede bedrijfsfilm kun je jouw bedrijf overtuigend presenteren en maak jij de impact op je klanten. Het begint met het uitwerken van een sterk verhaal. Een goede bedrijfsfilm gaat vreemd genoeg niet om je bedrijf, maar juist om je klanten. Wat belangrijk is, is dat je jouw klanten weet te raken. Bedenk daarom als allereerst wat belangrijk is voor je klanten.

  Welke problemen hebben mijn klanten en welke oplossingen biedt mijn bedrijf? Bijvoorbeeld: Jouw bedrijf heeft een grote voorraad. Wat heeft de klant er aan? Nou, dat jij hierdoor snel producten kan leveren. Dat is het voordeel dat je moet communiceren.

  Buro Bedenkt denkt graag met je mee met de storytelling van je bedrijfsfilm en beleving van jouw bedrijfsfilm.

 • Evenement registratie

  Event registratie is een goede investering. Je kan er bijna niet om heen, overal zie je beeldmateriaal voorbijkomen van diverse events, festivals, workshops, beurzen en jaarborrels. Alleen al omdat je met je team hebt toegewerkt naar dit evenement wil je deze al vereeuwigen op camera. Een prachtige locatie met een sfeervol ingericht interieur, een buitenplaats met food trucks of diverse podia.

  Ook kan event registratie een groot deel uit maken van de promotie van jouw event. Een strakke montage met sfeervolle muziek kan je doelgroep overtuigen dat dit hèt event van het jaar is, en je daar bij had moeten zijn.

 • Bruiloften

  Oneindig na kunnen genieten van deze bijzonder mooie dag. Van voorbereidingen tot aan het moment van elkaar voor het eerst zien, het vertrek naar de trouwlocatie, de shoot, de ceremonie, het aansnijden van de bruidstaart, de toost, speeches, feest en de openingsdans. Alle spontane momenten vastgelegd en geen moment gaat verloren. Buro Bedenkt heeft een breed netwerk aan partners en connecties bij fotografen, cameramannen en video editors die dit kunnen realiseren.

 • Muziekvideo's

  Een korte muziekvideo is ideaal voor een muzikant om zijn werk te promoten. Een muziekvideo, ook wel videoclip genoemd, kan gebruikt worden voor diverse social media. Buro Bedenkt kan kwalitatieve muziekvideo’s vastleggen en monteren tegen een betaalbare prijs.

BEKIJK VIDEOS.

HEB JE EEN VRAAG OVER VIDEOMONTAGE? STUUR ONS EEN WHATSAPP'JE