Studio-Sport Tubbergen

Iedereen welkom, iedereen fit! Studio-Sport Tubbergen hecht veel waarde aan een gezond en sportief leven en helpen jou om je doelen te behalen met hun persoonlijke coaches.

Iedereen welkom, iedereen fit!

Studio-Sport Tubbergen is één van de klanten van het eerste uur. In de loop der jaren is er veel gebeurd. Zo hebben we onlangs de derde versie van de website mogen lanceren en hebben wij in pieken van het COVID-19 virus meegewerkt aan een Thuis-Fit-campagne die leden van de club de mogelijkheid heeft geboden om ook thuis fit te blijven.

Bespreken.

Wij kennen de club door en door. Voor ons is in loop der jaren duidelijk geworden wat echt belangrijk is voor Maurice en zijn club: Fit worden, met de juiste apparatuur, onder de juiste begeleiding van coaches en dat tegelijkertijd toegankelijk moet zijn voor de hele gemeente Tubbergen.

Opvallende online- en offline creaties die passen binnen jouw huisstijl.

Bedenken.

Als verlengstuk van Studio-Sport Tubbergen ondersteunen wij de club in het naar buiten brengen van deze belofte in de juiste huisstijl en bedenken wij (online) campagne’s. Op deze manier krijgen wij ook direct het gevoel alsof we gesport hebben. 😉

Logo & Huisstijl

Wij hebben een frisse, moderne en herkenbare identiteit ontwikkelt die met de tijd meegaat en blijvend aan het doorontwikkelen is, net zoals de clubleden.

Wordpress website

De website van Studio-Sport Tubbergen is de plek waar alles samenkomt. Bezoekers kunnen; oriënteren en aanmelden op een abonnement die bij hen past, informatie opzoeken over het aanbod van de club, agenda bekijken van de groeps- en virtuele lessen en zélfs producten kopen via de webshop. De website is ontworpen om de drempel om te komen sporten weg te nemen.

Drukwerk

Wij hebben divers drukwerk mogen ontwerpen; waardebonnen, roosters, flyers , posters en veel meer. Onlangs hebben wij in de COVID-19 pandemie samen met Studio-Sport Tubbergen een Thuis-fit campagne opgezet dat divers drukwerk bevatte.

Bekronen.

Wij zijn trots op het feit dat we al sinds 2014 een mini-steentje bij mogen dragen aan de fitheid van de Gemeente Tubbergen. En ja jullie vragen het vast af; hebben jullie zelf ook een abonnement bij Studio Sport? Jazeker. En we gaan ook écht…

“Top bedrijf die veel verschillende werkzaamheden voor Studio Sport verricht. Zo hebben ze een duidelijke, informatieve en overzichtelijke website voor me gebouwd waarbij ze goed hebben geluisterd naar mijn wensen.

Daarnaast zijn ze altijd erg creatief in het ontwerpen van verschillende reclame campagnes of informatie folders in onze eigen huisstijl waardoor het er altijd gelikt uitziet!

Ze houden van snel schakelen. Hierdoor behoudt ik de focus op mijn klanten en kan ik altijd snel vooruit met het ondernemen en bouwen aan mijn bedrijf.

Kortom, het is erg prettig samenwerken met de heren van Buro Bedenkt en ze leveren altijd kwaliteit.”

Studio-Sport-Tubbergen-Creaties
Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?