Twente Personeelsdiensten

Op zoek naar werk? Zij hebben altijd werk! Bij Twente Personeelsdiensten kun je nét dat beetje extra verwachten door onderscheidende service. Door de korte communicatielijnen, open- en transparante samenwerking tussen opdrachtgever en medewerker zijn zij in staat om de perfecte match te realiseren.

Op zoek naar werk? Zij hebben altijd werk!

Twente Personeelsdiensten biedt veel meer dan alleen ‘personeelsdiensten’. Al meer dan 25 jaar zijn zij bewezen succesvol in uitzenden, detacheren, werving & selectie, re-integratie en training & ontwikkeling. Bij Twente Personeelsdiensten kun je een extra service, ambitie en betrokkenheid verwachten die hen onderscheidt. Door hun korte communicatielijnen, openheid en transparantie zijn ze de ideale partner voor zowel opdrachtgevers als medewerkers.

“De website moet een vacaturebank worden voor werkzoekenden en werkgevers aansporen om samen te werken.”

Bespreken.

En dat was ook onze eerste vraag.. “Wat doen jullie precies?” al snel werd duidelijk dat de dienstverlening van Twente Personeelsdiensten niet in één simpele term als ‘Personeelsdiensten’ te omschrijven was. Des te meer een reden om een website te bedenken die bij het bedrijf past. “Wat straal je uit, hoe wil je je bezoekers gaan ondersteunen in het zoeken van een baan en hoe gaan we dat op een zo-goed-mogelijk manier in elkaar zetten, op een manier dat bij jullie past?”

Voor ons als Buro Bedenkt een ontzettend interessant vraagstuk, waar wij graag iets voor op maat bedenken.

Bijzondere Wordpress websites op maat. Geschikt voor alle formaten.

Bedenken.

De nieuwe website van Twente Personeelsdiensten moet verschillende functionaliteiten bevatten. Zo moet het voor bezoekers mogelijk zijn om gemakkelijk en filterbaar op functie categorie en plaatsnaam, vacatures te vinden. Voor werkgevers moet het direct duidelijk zijn dat Twente Personeelsdiensten de juiste partner is voor hun bedrijf. Aangezien Twente Personeelsdiensten zich richt op een brede doelgroep die niet altijd Nederlands spreekt, moet de website beschikbaar zijn in meerdere talen. Ook wil het uitzendbureau de drempel zo laag mogelijk maken voor het opnemen van contact of het stellen van vragen. Dit breed scala aan functionaliteiten moet op een natuurlijke en organische wijze worden geïntegreerd in de nieuwe website.

Website

Een nieuwe website dat past bij de huisstijl, gebruiksvriendelijk & overzichtelijk is, die werkzoekenden en werkgevers moet prikkelen en actieveren.

Vacature database

Een speciale vacature-module waar werkzoekende kan filteren op functie categorie en plaatsnaam. Voor Twente Personeelsdiensten moet het eenvoudig zijn om zelf vacatures toe te kunnen voegen.

Persoonlijk

Het strakke ontwerp van de website persoonlijk maken door gebruik te maken van de spontaan beeldmateriaal en sprekende teksten.

Chatmodule

We hebben een chat module geïmplementeerd waardoor het voor het hele team van Twente Personeelsdiensten mogelijk is om te chatten met de bezoeker.

Online vindbaarheid (SEO)

Wij hebben ervoor gezorgd dat de website geoptimaliseerd is voor de Google zoekmachine (SEO).

Bekronen.

Op zoek naar je nieuwe baan? Vanaf nu is dat mogelijk. De nieuwe website van Twente Personeelsdiensten heeft een vacaturebank module op maat gekregen waarbij zij zelf het beheer hebben over de vacatures. Iedere medewerker uit het team van Twente Personeelsdiensten kan eenvoudig zelf een nieuwe vacature toevoegen of bijwerken. Binnen de website is een automatische vertaler ingebouwd, waardoor alle Nederlandse teksten direct worden vertaald naar het Engels en het Pools, zodat écht iedereen, op telefoon, tablet of laptop zijn of haar nieuwe baan kan vinden.

Korte communicatielijnen en snel handelen is iets van Twente Personeelsdiensten typeert. Deze kwaliteit hebben we doorgetrokken binnen de website. Met een eigen op maat gemaakte chatmodule kan iedere medewerker binnen seconden reageren op een vraag vanuit de bezoeker. Snellere communicatie kan haast bijna niet.

Vacatures moeten gevonden worden. Niet alleen binnen de website, maar ook in Google. Door het zoektermen onderzoek hebben we kunnen bepalen op welke termen Twente Personeelsdiensten gevonden kan en moet worden. Door de optimalisaties binnen de website, is zowel het bedrijf als de vacatures binnen de Google zoekmachine goed vindbaar.

“Buro Bedenkt heeft ervoor gezorgd dat onze website uitstraalt wie wij zijn. Van het begin af aan zijn we perfect begeleidt. Door veel tijd te steken in de eerste gesprekken wisten zij precies wat we nodig hadden, waardoor ze ons goed konden adviseren en er een geweldig eindresultaat is ontstaan. Sinds de lancering merken we dat we beter online vindbaar zijn en door de nieuwe chatfunctie hebben we al een aantal nieuwe klanten kunnen verwelkomen.”

Buro_Bedenkt_Website-Mockup-Twente-Personeelsdiensten-06
Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?