OOFA

Oedeem- en oncologiefysiotherapie.

GrafischHuisstijlOnline MarketingWebsite

Als gespecialiseerde praktijk in oedeem- en oncologiefysiotherapie wordt zorg op maat geboden voor oncologische cliënten en cliënten met oedeem problemen. OOFA staat voor een persoonlijke, laagdrempelige en professionele benadering. De zorg wordt aangeboden in alle fases van de ziekte, ook in de revalidatiefase.

Tijd voor de volgende stap
Vier jaar geleden nam Gerdieke de praktijk van over van de toenmalige eigenaresse. De bestaande website werd enkel wat bijgeschaafd en af en toe geüpdatet. Maar zoals Gerdieke zelf zegt: “Een website moet bij je passen.  En dan komt het moment dat je inziet dat je huidige website niet meer dat uitstraalt wat de praktijk geworden is.” Tijd voor de volgende stap dus. Gerdieke reisde af naar Tubbergen en ging met ons een traject in om de website aan te pakken.

Een persoonlijke aanpak vraagt om persoonlijke foto’s die samen met kleurgebruik en vormen vriendelijkheid en warmte uitstralen. Met de ingebouwde blog-module kan Gerdieke verhalen van cliënten delen, over eigen ervaringen schrijven en belangrijke informatie verstrekken aan bezoekers. De nieuwe website is niet langer statisch en functioneert nu echt als een persoonlijk platform.

Ze is trots dat het gelukt is om via de nieuwe website de praktijk in beeld te brengen zoals hij nu is. En precies uit te stralen wat OOFA te bieden heeft. Een moderne, professionele, laagdrempelige fysiotherapie praktijk gespecialiseerd in oedeem -en oncologiefysiotherapie.