Niels’ Slagerij

Niels’ Slagerij en haar werknemers beoefenen hun vak op niveau, daarmee willen ze zich onderscheiden. Ze kennen een vergaande service en bediening, wanneer je in de winkel producten koopt of dat wij de catering voor jou op locatie verzorgen, het team van Niels’ Slagerij staat voor je klaar.

Een nieuw bedrijf.. Een nieuwe website

Het ondernemen zit bij Niels in het bloed. Het verhaal van zijn barbecuebedrijf Niels’ Grill & Smoke verspreidde zich als een lopend vuurtje. En een nieuwe uitdaging was al weer in zicht: een bedrijfsovername van Slagerij Wim in Tubbergen. Niels’ Slagerij opent haar deuren!

“Ik ben op zoek naar een website die mijn beide bedrijven online op de kaart zet.”

Bespreken.

Tijdens het bespreken werd het al gauw duidelijk dat Niels een duidelijk beeld voor ogen had. Een professionele website die past bij een moderne en ambachtelijke slager. Een website met grote foto’s/video’s en grote titelkoppen, veel beeld en weinig tekst. Bedoeld om gevonden te worden op internet en om online mooie producten te verkopen via een webshopmodule.

Opvallende online- en offline creaties die passen binnen jouw huisstijl.

Bedenken.

Beiden takken van het bedrijf online op de kaart zetten in de gemeente Tubbergen met een website was het hoofddoel. Hierbij was het belangrijk dat de bezoeker zichtbaar onderscheid kan maken tussen de slagerij en Grill & Smoke. Om dit te kunnen bereiken heeft de pagina over Grill & Smoke een eigen look-en-feel gekregen.

Samenwerken creëert mooie eindresultaten
Een website inspireert en komt pas echt tot leven met het juiste beeldmateriaal. Dit hebben we gezien bij de website voor onze klanten Auto Hekwolter, Fulpra.nl & BijBrian.nl en nu ook bij de WordPress website van Niels’ Slagerij. In samenwerking met onze vaste fotograaf Wieger Dam hebben we de perfecte beelden geschoten die we hebben kunnen doorvoeren in de nieuwe website.

Online vindbaarheid (SEO)

Goed vindbaar zijn is een must voor Niels’ Slagerij. Wij hebben ervoor gezorgd dat Niels’ Slagerij geoptimaliseerd is voor de Google zoekmachine (SEO). Hiervoor hebben wij een zoekterm analyse gedaan en wisten wij precies waar winst te behalen viel.

WooCommerce webshop

Niels’ Slagerij wil mee gaan met de tijd. Daarom hebben wij een WooCommerce webshop gebouwd die gevuld is met barbecue & gourmet pakketen, hapjes en pannetjes waar bezoekers zelf een bestelling samen kunnen stellen en kunnen afrekenen. Ook is het mogelijk om een datum en tijd te selecteren voor ophalen of bezorgen.

Beleving

In de website was het belangrijk om onderscheid te maken met Niels’ Grill & Smoke. Voor deze pagina binnen de website van de slagerij hebben we gezorgd voor een compleet andere beleving en vormgeving.

Bekronen.

Op 4 januari opende Niels’ Slagerij de deuren voor zijn bezoekers, zowel offline als online, deze datum kende daarom ook de bekroningsdag. Vanaf nu kunnen bezoekers via de webshop hun eigen catering samenstellen. De webshop is realtime gekoppeld met het kassasysteem van de winkel, dit houdt in dat alle bestellingen die geplaatst worden, ook direct naar het kassasysteem worden doorgestuurd.

“Hier komt een review van Niels’Slagerij.”

Buro-Bedenkt-Creaties-Slagerij-Niels-Slagerij-Grill-en-Smoke-Tubbergen
Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?