Fulpra

De capaciteit van een bestelwagen, alle voordelen van een fiets. Fulpra is dé transportoplossing voor de binnenstad. Wij zijn verantwoordelijk voor de WordPress website en helpen Fulpra met online uitingen en impressies.

Een website die net zo uniek is als het product.

Ze komen zeer regelmatig in de media en de eerste vrachtfietsen rijden al door Nederland, Zweden, Frankrijk en Duitsland. Met grote klanten als PostNL en UPS en een vierde plaats in de Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel, is Fulpra booming.

“Buro Bedenkt zorgt met een website op maat voor een extra boost.”

Bespreken.

Een website op maat, letterlijk. Niks is ons te gek. Want waar wij normaal een ontwerp op maat maken voor de klant, kwam Fulpra ineens zelf met een uniek ontwerp naar ons toe. Ah op die fiets! Maar dat kunnen we ook, geen probleem. We hebben de wensen van Fulpra uitgebreid besproken en vervolgens adviezen gegeven voor de fotografie en uitingen.

Bedenken.

Het functioneel ontwerp werd verwerkt tot een strakke, werkende WordPress website die vanzelfsprekend op alle beeldformaten werkt. Een website waarbij de nadruk ligt op de waanzinnig mooie foto’s van het product. Die (internationale) bezoekers moet verleiden om actie te ondernemen. Een strak, bijzonder design dat past bij Fulpra. Gericht op conversies en alle aandacht gaat naar het product.

Drietalig

De website van Fulpra werkt perfect in het Nederlands, Engels en Duits. Of de bezoeker nu op zoek is naar informatie, een brochure wilt downloaden of een testrit wil aanvragen, alles is mogelijk in drie talen, op elk beeldformaat.

Gericht op conversies

Het doel van Fulpra is klanten informeren en activeren om een brochure, testrit of offerte aan te vragen. Deze call to action buttons komen dan ook terug binnen de gehele website.

Beleving

De beelden maken de website en zorgen voor beleving van het product. Of de bezoeker nu een video start of rustig door de pagina scrolt. Overal staat het product, de vrachtfiets, centraal, op elk beeldformaat.

Bekronen.

Zo soepel als de Fulpra vrachtfiets door de stad navigeert, zo eenvoudig navigeert de bezoeker door de website. De website is vanaf juli 2020 inmiddels al door bijna 10.000 (internationale) bezoekers is bezocht.

Net als de vrachtfietsen, wordt ook de website regelmatig aangepast en geperfectioneerd. Wij denken graag met de klant mee, hoe het beter, mooier en praktischer kan. Ook helpen we Fulpra met de online uitingen van het bedrijf en branding impressies van de vrachtfietsen.

“Professionele club met persoonlijke aanpak. Aanrader!”

Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?