Bouwschool Twente

Bouwschool Twente is dé praktijkopleider voor bouwopleidingen op MBO-niveau in Twente waar je de fijne kneepjes leert van het vak van timmerman, metselaar of tegelzetter in de bouw.

Bouwen aan een
website vol beleving

De huisstijl en uitstraling van Bouwschool Twente stond als een huis. Het enige dat nog ontbrak was een online platform waar alles samenkomt. Ouders, oriënterende studenten en opdrachtgevers moeten op één centraal platform de informatie vinden die ze nodig hebben. Dat klonkt als een mooie uitdaging voor ons.

“Één centraal platform waar oriënterende studenten, ouders en opdrachtgevers alle informatie kunnen vinden.”

Bespreken.

De huidige website van Bouwschool Twente voldeed niet meer aan de moderne eisen. Knoppen linkten niet meer door naar de juiste pagina’s, de structuur ontbrak en het was lastig om de website zelf te beheren. Genoeg winst te behalen dus… Binnen één oogopslag de juiste informatie vinden in een website bruisend van inspiratie voor de beoogde doelgroepen.

Opvallende online- en offline creaties die passen binnen jouw huisstijl.

Bedenken.

De website gaat een belangrijke tool worden voor Bouwschool Twente. In vaktaal, een hoeksteen van de organisatie. De nieuwe website moet het centrale platform gaan worden waar studenten, ouders en werkgevers alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Daarnaast is het voor studenten die ingeschreven staan bij de Bouwschool mogelijk om in te loggen in ‘Mijn Bouwschool Twente’. In deze beveiligde omgeving kunnen ze documenten inzien en downloaden.

Zelf bouwen

De directie vind het belangrijk dat ze de website zelf eenvoudig kunnen bijwerken en wijzigen. Met behulp van de handleidingen in onze kennisbank is het voor hen mogelijk om zelf aan de knoppen te draaien achter de schermen.

Mijn Bouwschool

De studenten kunnen eenvoudig inloggen op een beveiligd gedeelte van de website. Hier kunnen zij belangrijke informatie vinden en documenten downloaden.

Structuur

We hebben structuur aangebracht in de website, waardoor het voor elke bezoeker eenvoudig is om de juiste informatie te vinden.

Beleving

Bewegende beelden en grote foto’s drukken perfect uit hoe gaaf de bouwbranche is. Met de juiste combinatie van kleuren, stoere lettertypen en mooie beelden, sluit deze website volledig aan bij de huisstijl.

Online vindbaarheid (SEO)

Goed vindbaar zijn is een must voor Bouwschool Twente. Wij hebben ervoor gezorgd dat Bouwschool Twente geoptimaliseerd is voor de Google zoekmachine (SEO).

Bekronen.

Een gloednieuwe website die aansluit op de bestaande huisstijl van Bouwschool Twente Hengelo, Check! De website van Bouwschool Twente biedt studenten, ouders en werkgevers nu de mogelijkheid om zich te oriënteren in opleidingen of samenwerken met de opleider. De website is blijvend in ontwikkeling. Inmiddels worden via het platform nu ook ervaringsverhalen gedeeld en blijft de bezoeker via de social media feed op de hoogte van het laatste nieuws.

“HIER KOMT EEN REVIEW VAN BOUWSCHOOL TWENTE”

Buro-Bedenkt-Creaties-Bouwschool-Twente-Mockup
Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?