fbpx

Welkom Hadia

Buro Bedenkt heeft een nieuwe stagiaire! Voor een periode van zes maanden komt Hadia (19) stage lopen en ervaring opdoen. In deze blog stelt Hadia zichzelf voor, vertelt over haar doelen bij Buro Bedenkt en de reden dat ze voor Buro bedenkt heeft gekozen.

Het is heerlijk om continu bezig te zijn met het vak waar mijn passie en ambitie ligt! Dat een bedrijf als Buro Bedenkt mijn passie en ambitie kan versterken en prikkelen is tof!

Hallo! Ik ben Hadia Nasiri, negentien jaar oud. Via mijn opleiding ‘mediavormgeving’ aan het Aventus in Apeldoorn heb ik de mogelijkheid gekregen om stage te komen lopen. Vanaf vorige week maak ik voor zes maanden als eindejaars-stagiaire deel uit van het team van Buro Bedenkt! Ik reis nu voor mijn stage, elke werkdag van Hengelo, mijn woonplaats, naar Tubbergen, het kantoor van Buro Bedenkt. Onderweg kan ik rustig mijn favoriete podcast luisteren. Soms pak ik de mogelijkheid tijdens mijn bus- en treinritjes om te werken voor school, stage óf voor mijzelf. Want naast mijn opleiding ben ik bezig voor mezelf, Hadia Nasiri Design, met het werken aan content of grafische ontwerpen.

“Tijdens het gesprek zag ik mogelijkheden binnen Buro Bedenkt waar ik mezelf kan ontplooien en ontwikkelen.”

Het is heerlijk om continu bezig te zijn met het vak waar mijn passie en ambitie ligt! Dat een bedrijf als Buro Bedenkt mijn passie en ambitie kan versterken en prikkelen is tof! Zo was ik afgelopen zomer bezig met mijn portfolio-pagina op Facebook toen ik een bericht van Buro Bedenkt tegenkwam op mijn tijdlijn. Het ging over een nieuwe website wat Buro Bedenkt had ontworpen. Ik was destijds op zoek naar een stagebedrijf. De website sprak me enorm aan, zo was ik een uur lang op de website aan het rondsurfen. Ik stuurde Wouter, eigenaar van Buro Bedenkt, een WhatsApp bericht. (Via BuroBedenkt.nl kun je gemakkelijk een ‘appje’ sturen voor vragen en/of opmerkingen) Ik had samen met Wouter en Rafaël een gesprek. Het was een duidelijk en fijn gesprek. Tijdens het gesprek zag ik mogelijkheden binnen Buro Bedenkt waar ik mezelf kan ontplooien en ontwikkelen. Alles wat ik tof vind aan het design/media vak, zoals content-creating , mag ik bij Buro Bedenkt mee bezig.

Content creating is een heerlijke combinatie van onder andere de drie dingen waar ik van houd, fotografie/fotobewerking, het schrijven van tekst en digitale/online marketing. Dat is waar ik me voornamelijk mee bezig zal houden, de content van Buro Bedenkt. Natuurlijk zal ik bezig zijn met het vormgeven en alles daarbuiten is altijd goed meegenomen.

Buro Bedenkt, bedankt voor deze mogelijkheid! Ik kijk uit naar het komende half jaar!

Bekroon jouw werk met onze creaties.

Maak online een afspraak

Hoe kunnen wij je bereiken?*
Menu
Open Whatsapp
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Wat mogen wij voor jou bedenken?