Logo Buro Bedenkt in het wit.

Claim jouw gratis adviesgesprek en vrijblijvende offerte.

Wij maken bijzondere WordPress websites en webshops op maat. Niet op basis van standaard templates, maar een online beleving passend bij jouw verhaal.

Een ware beleving voor jouw klanten.

Nou en of! Met onze creativiteit en jaren lange ervaring, maken wij van jouw website een online visitekaartje. Samen bespreken we jouw doelen, bedenken en ontwerpen we de tools, en bekronen jouw merk.

Beoordelingen.

Borstklopperij past niet bij ons, tóch willen we deze beoordeling graag delen. Samenwerken levert mooie resultaten op, daar worden we blij van!

Perfecte begeleiding bij het creëren en maken van onze nieuwe website. Buro Bedenkt heeft alle nodige kennis in huis en we zijn ontzettend tevreden met ons eindresultaat!

Nicole – Twente Personeelsdiensten

Goed professioneel bedrijf dat met de ondernemer meedenkt en met creatieve oplossingen komt. Een mooi jong team dat snel samen kan schakelen. Ze weten waar ze het over hebben en zijn up to date op de laatste ontwikkelingen! Maken mooie producten en zetten de ideeën van de klant om in werkelijkheid.

Maurice – Studio Sport Tubbergen

Professionele club met persoonlijke aanpak. Aanrader!

Michel – Fulpra

Klantgericht, professioneel en doeltreffend! Na een uitgebreid gesprek kwam Buro Bedenkt met een voorstel voor een nieuwe website voor Museum Natura Docet waar wij niet meer omheen konden.

Museum Natrua Docet

Een hele fijne samenwerking gehad met Buro Bedenkt voor het ontwerpen en bouwen van mijn nieuwe website. Ze zijn creatief, meedenkend, oplossingsgericht, geduldig en altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen!

Cornelisse Coaching

Professionele website en huisstijl van onze welzijnsorganisatie SWTD dankzij Buro Bedenkt. Mooi grafisch design dat ons onderscheidt en doet opvallen als organisatie. Goede ondersteuning bij het onderhouden van de website. Buro Bedenkt denkt mee!

SWTD

CLAIM JOUW GRATIS ADVIESGESPREK EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.

Wij ontmoeten je graag tijdens een gratis adviesgesprek bij ons op kantoor. Geef kort antwoord op onderstaande vragen en wij nemen snel contact met je op!

Wat is het hoofddoel van jouw nieuwe website?*

Bedrijfsnaam(Vereist)
Naam(Vereist)
Je bent vast geen robot, maar toch willen we je uitdagen om dit vakje aan te kruisen.

10+ Jaar ervaring

Websites op maat

Persoonlijk