Volgend jaar gaan we écht samen knallen!

2020 is kort samengevat een bijzonder jaar geweest. Het was vooral een jaar van snel schakelen, nieuwe dingen bedenken en inspelen op het ‘nieuwe normaal’. Gelukkig zijn dit drie punten waar we goed in zijn.

Terugkijken met trots
Terugkijken op een bijzonder jaar doen we met trots. We hebben het afgelopen jaar tientallen nieuwe websites mogen bekronen voor klanten en onze drukkers hebben de persen bijna non-stop laten lopen voor ons mooie verse drukwerk. Ook hebben we twee nieuwe concepten uitgerold. Onze spontane Coronastickers.eu webshop met strakke stickers en uitingen voor ondernemers en Buro Bedenkt Beginnersgeluk, waarbij we startende ondernemers een kans geven om online mee te doen.

Volgend jaar gaan Wouter & Rafaël samen knallen
2021 wordt nu al een bijzonder jaar voor Buro Bedenkt. Rafaël die in 2015 als stagiair is begonnen bij Buro Bedenkt wordt mede-eigenaar! Per 1 januari 2021 gaat Buro Bedenkt verder als een VOF en bundelen wij de krachten.

Wat er gaat veranderen
Makkelijk gezegd: nóg meer creaties die we mogen bedenken en nóg sneller schakelen wanneer dit nodig is. Rafaël werkt straks 4 dagen in de week op kantoor (wanneer dat weer mogelijk is) en Wouter 5 dagen. Daarnaast komt er een algemeen e-mailadres en een algemeen telefoonnummer.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en vooral een gezond 2021.

Hoi! Ik ben Ellis, de nieuwe stagiaire