fbpx

Buro Bedenkt kwaliteit die staat voor TST Montage!

Buro Bedenkt kwaliteit die staat voor TST Montage!

De afgelopen tijd zijn we erg druk bezig geweest met de complete rebranding van TST Montage B.V. uit Tubbergen. TST Montage had een verouderde website en heeft onlangs het dienstenpakket uitgebreid. Hoe nu verder? Hiervoor hanteren wij bij Buro Bedenkt de werkwijze met de 9 B’s.

Na een goed gesprek met de klant hebben we een plan geschreven en een aantal brainstormsessies gehad. Hier is uitgekomen dat TST behoefte had aan een nieuwe huisstijl en een tweetalige WordPress website.

Vervolgens hebben wij een nieuwe, stoere huisstijl ontwikkeld gebaseerd op de bestaande vormgeving van TST. Deze huisstijl hebben we verwerkt in de nieuwe tweetalige WordPress website gericht op de kwaliteiten van TST Montage. Naast Nederlands, is de website ook te bekijken in de Duitse taal, om de markt te verbreden.

Om de nieuwe website onder de aandacht te brengen in de staalbranche, hebben we gekozen voor een persoonlijke mailing naar de bedrijven. Alle bedrijven ontvingen een opvallende luxe folder en envelop volledig in de huisstijl.

Daarnaast bedenken en adviseren wij TST op het gebied van social media en marketing, zodat ‘onze TST’ers’ kunnen blijven doen waar ze goed in zijn.

Neem een kijkje op deze bijzondere website
www.tstmontage.nl

Bekroon jouw werk met onze creaties.

Contact opnemen

Menu
Open Whatsapp
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Wat mogen wij voor jou bedenken?