Waarom updates belangrijk zijn.

Je logt in binnen je website en ziet gelijk een melding: ‘er staan 2 nieuwe updates klaar om uitgevoerd te worden’. Nu vraag jij je natuurlijk af, is deze update noodzakelijk en kan ik dit zelf?

Om antwoord te kunnen geven op je vragen, leggen we je graag uit waarom updates uitvoeren belangrijk zijn.

Beveiliging
Allereerst begint het met de veiligheid van jouw website. Net zoals dat je telefoon maandelijks een update krijgt naar een nieuwe Android of iOS versie, blijft ook jouw website in ontwikkeling. Hackers en Malware worden steeds slimmer, dus daarom is het voor WordPress ook noodzakelijk om nieuwe lekken op tijd te gaan dichten. Omdat WordPress dus doorontwikkeld, zullen ook de plugins mee moeten gaan met de nieuwe versie.

Optimalisaties
Iedere maand verschijnen er nieuwe telefoons, tablets met nieuwe formaten. Omdat er dus bijna iedere maand een nieuw formaat uitkomt is het van groot belang dat jouw website er op deze formaten ook goed uit blijft zien. Door het updaten van de WordPress versie en de plugins zorgen wij er dus voor dat jouw website op elk beeldformaat goed kan meeschalen.

Hoe vaak moet ik updaten?
In principe hoef je dit niet zelf te doen. Wij nemen jullie graag werk uit handen, zodat jullie je volledig kunnen richting op je onderneming of organisatie. Iedere maand worden nieuwe updates door ons uitgevoerd, zodat je nooit achterloopt.

“Maar kan ik dit ook zelf doen?” Zeker, dit kan altijd. Wél raden wij je aan om de website voor-en-na de tijd goed te controleren op veranderingen. Soms kan het nog wel eens zijn dat een nieuwe versie nog nét iets te vroeg is en er kleine veranderingen niet goed worden doorgevoerd. Mocht dit het geval zijn, kun je ons altijd bellen, dan lossen wij het voor je op!

Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?