Inloggen op je eigen WordPress website of WooCommerce webshop.

Na het opleveren van jouw website maken wij een beheerders-account voor je aan. Met dit account heb jij toegang achter de schermen en kun jij zelf met je website aan de slag. Mocht je dit willen natuurlijk.

Inloggen
Je kunt inloggen door naar www.jouwdomeinnaam.nl/wp-admin te gaan. Vul hier de gebruikersnaam + het wachtwoord in dat je van ons hebt gekregen en klik vervolgens op ‘Inloggen’.

Toch liever werkzaamheden uit handen geven?
Wij snappen dat je te druk bent met andere zaken binnen je bedrijf of organisatie en dat je liever werkzaamheden bij ons neer wilt leggen. Met onze Bedenk Bundels kun jij ons aan het werk zetten wanneer jij dat zelf wilt.

Buro bedenkt inlogscherm
Wil je meer kennis opdoen?
Kom je er niet helemaal uit?