fbpx

Hoe wijzig ik de @gebruikersnaam van mijn Facebook Pagina?

Om beter vindbaar te kunnen zijn voor jouw bedrijf of simpelweg wat te gaan doen aan die facebook.com/mijn-bedrijf-35Adf2347S@#4dasd23 URL, gaan we je uitleggen hoe je dit kan aanpassen.

Stap voor stap

Je moet een beheerder zijn om een gebruikersnaam voor je pagina te maken. De gebruikersnaam van je pagina wordt weergegeven onder de naam van je pagina en in de URL van je pagina, zodat anderen je pagina sneller kunnen vinden en makkelijker kunnen onthouden. Een gebruikersnaam zou bijvoorbeeld @OnlineShopper kunnen zijn als de paginanaam Online Shopper is.

1. Klik vanuit het nieuwsoverzicht in het linkermenu op Pagina’s.
  2. Ga naar je pagina.
  3. Klik aan de linkerkant van je pagina op @Gebruikersnaam voor pagina maken.
  4. Voer een gebruikersnaam in.
  5. Als de gebruikersnaam nog beschikbaar is, klik je op Gebruikersnaam maken.

Als de gewenste gebruikersnaam al in gebruik is of niet is goedgekeurd, moet je een andere naam kiezen. Let erop dat de gebruikersnaam die je wilt maken, voldoet aan onze richtlijnen voor aangepaste gebruikersnamen.

Vergeet niet dat nieuwe pagina’s mogelijk niet direct een gebruikersnaam kunnen maken en dat de gebruikersnaam voor je pagina kan worden verwijderd als de pagina te lang inactief is.

Menu
Open Whatsapp