fbpx

Een nieuwe gebruiker toevoegen.

Je wilt iemand gaan toevoegen als gebruiker aan je website. Deze gebruiker kun je een gebruikersrol toewijzen waardoor deze gebruiker bepaalde bevoegdheden/restricties heeft binnen je website. In deze handleiding lees je hoe je een gebruiker kunt toevoegen aan je eigen website.

Log in op het Dashboard van je WordPress website

1. Log in op het Dashboard van je WordPress website.
  2. Aan de linkerkant vindt je het tabblad ‘Gebruikers’ wanneer je hier met je muis overheen gaat, komt er een nieuw tabblad tevoorschijn.
  3. Klik vervolgens op ‘Nieuwe toevoegen’.
Buro Bedenkt kennisbank - Gebruiker toevoegen aan je WordPress website

Gebruiker toevoegen.

In dit volgende venster kun je de gegevens van de nieuwe gebruiker gaan invoeren. HierbijĀ  zijn de Gebruikersnaam en e-mailadres verplicht.

Rol toewijzen
Onderaan bij de laatste optie ‘Rol’ heb je de mogelijkheid om de bevoegdheid te wijzigen van de nieuwe gebruiker. Je hebt hierbij de keuze uit: Abonnee, Schrijver, Auteur, Redacteur en Beheerder.

Klik op de blauwe knop ‘Nieuwe gebruiker’ om de gebruiker aan te maken.

Publiceren/bijwerken.

Nadat je klaar bent met het bijwerken/toevoegen van een simpel product, vergeet dan niet om op de blauwe knop te drukken. Zeer belangrijk šŸ˜‰

Menu
Open Whatsapp