E-mailadres toevoegen Outlook

Dus je hebt jouw domein bij ons ondergebracht en wil jouw nieuwe e-mailadres graag toevoegen aan Outlook? Dat moet lukken met onderstaande uitleg!

Start Microsoft Outlook 2016 op

1. Klik links boven op ‘Bestand’.
Buro-Bedenkt_Achtergrond_2022

2. Klik vervolgens op ‘Account toevoegen’.

Buro-Bedenkt_Achtergrond_2022

3. Klik dan op ‘Geavanceerde opties’, vink ‘Ik wil mijn account handmatig instellen’ aan en klik op ‘Verbinding maken’.
Mocht je de oude interface zien van Outlook, kies dan voor ‘Handmatige instelling of extra servertypen’ en klik op ‘Volgende’.

Buro-Bedenkt_Achtergrond_2022

4. Kies bij ‘Accounttype kiezen’ voor POP of IMAP.
Mocht je de oude interface zien van Outlook, kies dan bij het scherm ‘Service Kiezen’ voor ‘POP of IMAP’ en klik op ‘Volgende’.

Buro-Bedenkt_Achtergrond_2022

5. Vul je gegevens in zoals hieronder te zien is. Uiteraard vervang je deze gegevens door jouw eigen gegevens. Klik hierna op ‘Meer instellingen’.

Buro-Bedenkt_Achtergrond_2022

Voeg een profielfoto en omslagfoto toe aan de pagina.

1. Profielfoto: Gebruik een logo of afbeelding aan de hand waarvan mensen deze pagina kunnen vinden in de zoekresultaten.
  2. Omslagfoto: Gebruik een afbeelding die laat zien waar deze pagina over gaat.
Buro-Bedenkt_Achtergrond_2022
Chat openen
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!