Autoriteit in de Google Ranking.

We gebruiken Mangools, gebaseerd op Moz scores en metrics, om de betrouwbaarheid en autoriteit van een website voor zoekmachines te bepalen. Een hogere autoriteit betekent vaak meer geloofwaardigheid, wat helpt om beter zichtbaar te zijn in zoekresultaten. Wij houden van duidelijkheid en eenvoud. Daarom leggen we hieronder graag lastige Mangools/Moz termen op een begrijpelijke manier aan je uit.

De Citation Flow

Citation Flow (CF) meet het aantal backlinks naar jouw site. Meer backlinks, vooral van sites met hoge CF, verhogen jouw CF. Terwijl CF de kwantiteit van links meet, bepaalt Trust Flow de kwaliteit ervan.

De Trust Flow 

Trust Flow (TF) meet de kwaliteit en autoriteit van backlinks naar je site. Terwijl je CF kan verhogen met meer links, verbetert TF alleen met hoogwaardige backlinks, vooral van sites met een hoge TF en lage CF.

Trust Ratio 

Het Trust ratio verwijst naar de verhouding van vertrouwde backlinks naar jullie website in vergelijking met het totale aantal backlinks dat jullie website heeft. Het Trust ratio kan worden bepaald door de Trust Flow te delen door de Citation Flow. De perfecte score hierin is 1.

Domain Authority

Domain Authority (DA) is een score van Moz die voorspelt hoe een domein zal scoren op zoekmachine resultatenpagina’s. De score loopt van 1 tot 100 en is gebaseerd op factoren zoals linkende domeinen en Mozrank. Hogere scores wijzen op een betere kans om hoog te scoren in zoekmachines.

Page Authority

Page Authority (PA) is een score van Moz die inschat hoe een pagina zal presteren in zoekmachineresultaten. De score varieert van 1 tot 100, waarbij een hogere score een betere kans op een hoge ranking aangeeft. Deze score is gebaseerd op factoren zoals linktellingen, MozRank en MozTrust.

Anchor texts

De zichtbare, klikbare tekst van een link. Het is het deel dat gebruikers zien en waarop ze kunnen klikken om naar een andere pagina te worden geleid.

Wil je meer kennis opdoen?
Kom je er niet helemaal uit?