Autoriteit in de Google Ranking.

Buro Bedenkt is verantwoordelijk voor de techniek, structuur, veiligheid en SEO optimalisatie van websites en webshops. Het aantal (back)links van en naar andere webpagina’s en de autoriteit wordt door Google gemeten in de onderstaande scores, zo kunnen wij zien hoe een website ervoor staat in Google.

De Citation Flow – Hoe meer backlinks, hoe hoger de score (kwantiteit)

De Citation Flow (CF) is gebaseerd op het aantal backlinks dat naar jouw website verwijst. Hoe meer backlinks. hoe hoger de CF. De beste verwijzingen zijn websites die zelf ook een hoge CF scoren, deze backlinks wegen zwaarder en hebben dus meer invloed op de CF score van jouw website.

De Trust Flow – Hoe meer invloed en autoriteit, hoe hoger de score (kwaliteit)

De Trust Flow (TF) is een graadmeter voor de invloed van een backlink op basis van de kwaliteit en de autoriteit van de sites die ernaar link. De TF is gebaseerd op betrouwbaarheid. Waar je de CF eenvoudig kunt beinvloeden door meer backlinks te krijgen, is de TF alleen te beinvloeden door kwalitatieve backlinks. Backlinks die zelf een hoge Trust Flow en een lage Citation Flow hebben.

Trust Ratio – Kwaliteit delen door kwantiteit  (verhouding)

De Trust Ration kan worden bepaald door de Trust Flow te delen door de Citation Flow. De perfecte score hierin is 1.

Domain Authority – Hoe waarschijnlijk het is dat jouw domein hoog in de zoekresultaten komt

Domain Authority (DA) is een ranking score, ontwikkeld door Moz, die voorspelt hoe waarschijnlijk het is dat een specifiek domein zal scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP). Een score van 1 tot 100, waarbij hogere scores meer kans geven om te scoren in zoekmachines.

Page Authority – Hoe waarschijnlijk het is dat een pagina hoog in de zoekresultaten komt

Page Authority (PA) is een ranking score, ontwikkeld door Moz, die voorspelt hoe waarschijnlijk het is dat een specifieke pagina zal scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP). Een score van 1 tot 100, waarbij hogere scores meer kans geven om te scoren in zoekmachines. De berekening van Page Authority omvat linktellingen, MozRank, MozTrust en tientallen andere factoren.

Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?