Hoi! Ik ben Ellis, de nieuwe stagiaire

Hoi! Ik ben Ellis Oude Kotte, de nieuwe stagiaire van Buro Bedenkt. Ik ben 21 jaar oud en volg versneld de opleiding Marketing en Communicatie aan het ROC van Twente. Ik zit nu in het eindjaar van mijn studie. Mijn stage loopt tot eind juni en je kunt mij af en toe tegen komen op kantoor. Naast mijn opleiding werk ik in een kledingwinkel. Bij Bloemenmode in Ootmarsum. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het hardlopen of te vinden op de dansvloer! De reden dat ik gekozen heb voor Buro Bedenkt als stageplek is omdat je creatief bezig bent met het bedenken en ontwerpen voor bedrijven en organisaties uit diverse branches.

De werkzaamheden tijdens deze stage spreken mij erg aan. Ik zal bezig gaan met o.a. marketingonderzoeken, social media campagnes en WordPress websites. De rest van de werkzaamheden die erbij komen, zijn natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Ik verheug me erop om de diensten van Buro Bedenkt creatief en doelgericht onder de aandacht te brengen. Verder hoop ik hier te leren hoe je online en offline marketing- en communicatie activiteiten verzorgt.

Het werken bij Buro Bedenkt geeft mij hopelijk een goed beeld op het gebied van online marketing, websites en reclame. Ik zal hier dan ook met veel enthousiasme stage lopen de komende maanden!

Burobedenkt_Nieuwe-stagiaire-Ellis-oude-kotte-kopie-1500x1500

Studio Sport Tubbergen blijft in beweging
Volgend jaar gaan we écht samen knallen!