Het Stijllokaal

Het Stijllokaal is een plek die inspireert en motiveert. Dit zijn ook de belangrijkste ingrediënten van de mensen achter de salon. Samen ontdekken zij welke persoonlijke stijl bij jou past, ongeacht leeftijd of nationaliteit.

Een plek die inspireert en motiveert.

Of je nu komt voor je haar, huid of brows,  Het Stijllokaal biedt een totaalconcept onder één dak. Zo hebben zij verschillende disciplines in huis om aan al je beautywensen te voldoen. De mensen achter Het Stijllokaal zijn ervaren stylisten, coloristen, barbers en beauticians die naast het delen van hun kennis, vooral bezig zijn met jou.

“Op de nieuwe website van Het Stijllokaal moet duidelijk naar voren komen wie wij zijn en wat we belangrijk vinden. Wij willen vooral ons verhaal vertellen, onze methode uitleggen én een stijl uitstralen die past bij onze identiteit.”

Bespreken.

Bij de mensen achter Het Stijllokaal spat de energie er vanaf! De Stijllokalers zijn met alle gedrevenheid druk in ontwikkeling. Een kapsalon met vier verschillende disciplines, een boek uitgebracht én hun eigen methode vastgelegd in een opleidingsprogramma genaamd De Stijlschool. Allemaal in een eigen herkenbare stijl. De behoefte om dit verhaal te vesrpeiden begon steeds meer te kriebelen. De huidige website was niet klaar voor deze grote stap.

Opvallende online- en offline creaties die passen binnen jouw huisstijl.

Bedenken.

Tijd om een unieke website te bedenken met sprekende foto’s, contrasterende call to actions en mooie verhalen die optimaal kunnen scoren in de Google zoekmachine. De website moet interactief zijn en een uitgebreide omschrijving kunnen geven van alles waar Het Stijllokaal zich mee bezig houdt. Of het nu gaat om een knipbeurt, baardtrim of intakegesprek voor De Stijlschool, het moet ten alle tijden mogelijk zijn om een afspraak in te plannen via de geïntregeerde widget van Salonhub.

Beleving

De kapsalon bruist van kleur, inspiratie en verschillende stijlen. Deze elementen moeten terug komen in de website. Van een standaard website, naar een website die bij je past ;).

Interactief en uniek design

De methode van Het Stijllokaal is gebaseerd op verschillende Archetypen. Om hun verhaal duidelijk over te brengen, hebben we handgemaakte illustraties interactief gemaakt met behulp van image mapping.

Overzicht in navigatie

Veel informatie moet overzichtelijk gemaakt worden en goed vindbaar zijn. Door een doordachte menustructuur en pagina indeling hebben we dit mogelijk kunnen maken.

Online vindbaarheid (SEO)

In samenwerking met Hatless gaan we de website optimaliseren voor de Google zoekmachine.

Bekronen.

Wij hebben erg nauw samengewerkt met het team van Het Stijllokaal, fotograaf Wieger Dam en Hatless. “één team, één taak” zeggen ze wel eens. Ditmaal voor een bekroning met een eindresultaat dat nét zo uniek is als de kapsalon zelf en de mensen achter Het Stijllokaal.

Uiteraard hebben we zelf kennis gemaakt met de beleving en de kundigheid van Het Stijllokaal, en hebben ook wij nu een stijl die bij ons past. Ervaar het zelf…

“Hier komt een review.”

Presentatie van de nieuwe website gemaakt voor Het Stijllokaal in Almelo.
Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?