fbpx

Wij optimaliseren jouw website voor Google (SEO).

Zoekmachine optimalisatie, in de marketingwereld betere bekend als SEO (Search Engine Optimalisation), heeft als doel om de website van jouw merk of organisatie op de eerste pagina(‘s) van de zoekresultaten te positioneren.

Contact opnemen

Techniek.

Bij het bouwen van jouw website gebruiken wij de nieuwste technieken. Wij bouwen onze website op WordPress en gebruiken professionele betaalde plugins waarmee wij elke pagina tot in de puntjes kunnen optimaliseren voor Google. Per pagina optimaliseren wij de Meta data en voorzien we elke afbeelding van Alt tags. Daarnaast zorgen wij dat de website goed functioneert op mobiele formaten en zorgen wij ervoor dat de laadtijd van de website zo laag mogelijk is.

Teksten.

De teksten op de website van jouw bedrijf, merk, product of organisatie worden doelgericht geschreven en optimaal afgestemd op het zoekgedrag van jouw beoogde publiek.

Linkbuilding.

Met linkbuilding (linkopbouw), verzamel je relevante verwijzigingen (oftewel links) van andere websites naar jouw website. Hoe meer websties linken naar jouw website, des te meer waarde jouw website krijgt in Google. Google beoordeelt deze websites echter wel op kwaliteit en relevantie, dus links vanuit websites die niet in deze categorie vallen zijn ook niet interessant.

Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp’je

Menu
Open Whatsapp
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Wat mogen wij voor jou bedenken?