• Hoe werkt Wordpress Hosting?

HOE WERKT WORDPRESS HOSTING

Na een zoektocht naar de ideale partner voor Buro Bedenkt hebben we een keuze gemaakt voor Savvii uit Nijmegen. Savvii is dé managed WordPress hosting provider van Europa. Ze zijn in 2013 gestart als eerste gespecialiseerde WordPress hosting partij in Europa. Momenteel helpen ze honderden klanten, hosten ze duizenden sites en zijn ze met een team van meer dan 20 professionals. Savvii gaat ons ontlast ons op het gebied van updates, backups, php, instellingen en de beveiliging van de server. De experts van Savvii zullen de websites van de klanten van Buro Bedenkt optimaliseren en zorgdragen voor de updates van plugins en WordPress zelf.


Kort samengevat: de WordPress specialisten van Savvii nemen ons werk uit handen nemen, zodat we bij Buro Bedenkt weer tijd hebben om gewoon weer te doen waar we goed in zijn, websites ontwikkelen, creatieve ideeën bedenken en middelen ontwerpen.

WELKE HOSTING PAST BIJ MIJ?

  • Wordpress Pro Hosting

WordPress Pro Hosting is de juiste hosting voor de gemiddelde WordPress website. Dit is ideale hosting voor websites die niet meer dan 5000 bezoekers per jaar krijgen. Met WordPress Pro Hosting krijg je een geoptimaliseerde, snelle en veilige website die wordt onderhouden door echte WordPress experts.

  • Wordpress Premium Hosting

WordPress Premium Hosting is onmisbaar voor websites met veel pagina’s en content met meer dan 5000 bezoekers per jaar. Dit het is de ideale hosting voor websites die razendsnel moeten laden, altijd in de lucht moeten blijven, zwaar beveiligd zijn tegen hackers en graag willen profiteren van een hogere Google ranking ten opzichte van hun concurrentie.

  • Woocommerce Premium Hosting

WooCommerce Premium Hosting is onmisbaar voor webshops die gericht zijn op de verkoop van producten. Dit is het ideale hosting voor webshops die razendsnel moeten laden, altijd in de lucht moeten blijven, zwaar beveiligd zijn tegen hackers en graag willen profiteren van een hogere Google ranking ten opzichte van hun concurrentie.

HEB JE EEN VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP'JE