Website bouwer nodig?.

Wij zijn klaar om onze handen uit de mouwen te steken. Wij bouwen bijzondere WordPress en webshops op maat. Wij zijn niet de typische website bouwer die op basis van templates een website bouwt, zeker niet! Integendeel. Wij leveren een online beleving die past bij jouw huisstijl. Van brainstorm en ontwerpen, naar een prachtige bekroning.

Een WordPress website die resultaten oplevert. Klinkt goed!

Nou en of! Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines. Met structuur, techniek en zoekterm analyses verhogen wij de conversies van jouw WordPress website. Bezoekers die jouw gewenste acties uitvoeren, daar houden wij van!

Ware beleving voor bezoekers.

Met gebruik van de juiste afbeeldingen en video’s weten wij hoe we jouw bezoekers kunnen prikkelen. Of ze jouw website nou bekijken op computer, tablet of telefoon, wij zorgen ervoor dat deze er overal goed uitziet.

Jouw website, in eigen beheer. Of niet.

De WordPress websites die wij voor onze klanten bedenken zijn heel eenvoudig zelf te beheren, mocht je dat willen. Wil je deze tijd liever investeren in je onderneming, dan kun je gebruik maken van onze Bedenk Bundels. Zo kun jij blijven doen waar jij goed in bent en laat je de rest aan ons over.

Buro-Bedenkt-Beheerd-Bliksemsnel_Veilig

Altijd veilig en bliksemsnel

Jouw website wordt gehost & gemanaged door onze vrienden van Savvii. Zo krijg jij een veilige, snelle WordPress website die altijd bereikbaar en up-to-date is.