Webshop laten maken door Buro Bedenkt.

Verkoop jouw producten met een veilige, snelle en professionele webshop die gevonden wordt door de Google zoekmachine. Wil jij je WooCommerce webshop laten maken door ons? Wij zorgen er voor dat je klanten kunnen afrekenen met betrouwbare betalingsmogelijkheden waaronder Apple Pay, creditcard, iDEAL, Klarna of Paypal. WooCommerce is één van de meest gebruikte software voor het bouwen van webshops. Met WooCommerce zijn de functionaliteiten eindeloos en is het eenvoudig zelf te beheren.

Webshop laten maken én koppelen aan social media

Ook dit is mogelijk. Wanneer je een webshop wil laten maken door ons, bieden wij je de mogelijkheid om deze te koppelen aan je social media accounts. Zo wordt producten verkopen wel héél eenvoudig zou je denken. En dat klopt ook! Jouw volgers liken niet alleen, ze kunnen ook direct afrekenen.

Wil jij een webshop laten maken door ons?

Iedere onderneming verdiend zichtbaarheid. Of dit nou online of offline is, wij zorgen dat je vindbaar bent voor je bezoekers. Wanneer je door Buro Bedenkt een webshop wil laten maken, koppelen wij deze onder andere aan Google Analytics zodat we precies kunnen meten wat het gedrag van jouw bezoekers is. Op deze manier kunnen wij jouw webshop blijven optimaliseren.