fbpx

ZOEKTERM OPTIMALISATIE.

Zoekmachine optimalisatie, in de marketingwereld betere bekend als SEO (Search Engine Optimalisation), heeft als doel om de website van jouw merk of organisatie op de eerste pagina(‘s) van de zoekresultaten te positioneren. Je kunt je website op drie manieren optimaliseren voor Google:

1. Techniek.
De manier waarop de site wordt opgebouwd en is ingedeeld. Omdat wij al onze websites in WordPress bouwen, is het relatief makkelijk om de website volledig te optimaliseren voor Google.

2. Teksten.
De teksten op de website van jouw bedrijf, merk, product of organisatie worden optimaal afgestemd op het zoekgedrag van jouw beoogde publiek. Pagina’s moeten een verplicht aantal woorden bevatten en bepaalde zoekwoorden moeten regelmatig terugkeren in de tekst.

3. Linkopbouw.
Met linkopbouw, ook wel bekend als linkbuilding, verzamel je relevante verwijzingen (oftewel links) van andere websites naar jouw website. Hoe meer websites linken naar jouw website, des te meer waarde jouw website krijgt. Google beoordeelt deze websites echter wel op kwaliteit en relevantie, dus links vanuit websites die niet in deze categorie vallen zijn niet interessant.

HEB JE EEN VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP'JE

Menu
Open Whatsapp
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Wat mogen wij voor jou bedenken?