• Huisstijl ontwikkeling.

WIJ ONTWERPEN HUISSTIJLEN.

Stijlvol, modern, retro, traditioneel, stoer of sierlijk. Welke huisstijl past bij jouw bedrijf? Door een korte vragenlijst met je door te nemen en te luisteren naar je verhaal probeert Buro Bedenkt deze vraag te beantwoorden.

Wanneer jouw wensen helder zijn volgt er een creatief proces door middel van een brainstormsessie. Alle ideeën worden op papier gezet en verwerkt tot schetsen. Door te spelen met kleuren, lettertypes, beeldmerken en vormen ontwerpen we een aantal logo concepten.

Met het concept welke het meest onderscheidend is, de doelgroep aanspreekt en goed bij jouw bedrijf past gaan we aan de slag. Het gekozen logo, de kleuren, lettertypes, iconen, beeldmerken, vormen en het beeldmateriaal worden vormgegeven tot een volledige huisstijl. Deze huisstijl kan vervolgens worden verwerkt in de website, op visitekaartjes, in advertenties, op briefpapier, op social media in gevelreclame etc.

Bekijk onze creaties

HUISSTIJL RESTYLING

Een logo of een huisstijl is het gezicht van je bedrijf. Wanneer je als bedrijf al jaren hetzelfde logo voert kan het pijn doen om dit ineens te veranderen. Echter je moet toch met de tijd meegaan. Een hopeloos verouderd logo geeft jouw bedrijf een ouderwetse uitstraling en kan voor een imago zorgen dat totaal niet bij jouw bedrijf past. Ook zijn oude logo’s vaak niet geschikt voor moderne uitingen zoals op social media.

Buro Bedenkt kan jouw logo en/of huisstijl een restyling geven, met respect voor het oude logo. Door vormen, kleuren en lettertypes te wijzigen proberen we jouw bedrijf een nieuw gezicht te geven dat past bij jouw bedrijf en het imago dat je wilt uitstralen naar de buitenwereld.

Bekijk hieronder een aantal huisstijl restylings die wij hebben uitgevoerd. Verschuif met je muis de middelste lijn om de oude en nieuwe logo’s te bekijken. 

Burobedenkt_Huisstijl-ontwikkeling_camping-de-rammelbeek-nieuwBurobedenkt_Huisstijl-ontwikkeling_camping-de-rammelbeek-oud
Burobedenkt_Huisstijl-ontwikkeling_Dams-nieuwBurobedenkt_Huisstijl-ontwikkeling_Dams-nieuw-01

LOGO ONTWERP

Wat wil je uitstralen met je logo. Wil je stijlvol, modern, retro, traditioneel, stoer, sportief, milieuvriendelijk, lief, verzorgend of sierlijk overkomen bij jouw doelgroep.

Wanneer jouw wensen helder zijn volgt er een creatief proces door middel van een brainstormsessie. Alle ideeën worden op papier gezet en verwerkt tot schetsen. Door te spelen met kleuren, lettertypes, beeldmerken en vormen ontwerpen we een aantal logo concepten.

Je ontvangt van ons 3 tot 5 mooie logo concepten. Deze concepten kunnen we ‘bijschaven’ totdat het gewenste eindresultaat bereikt is. Wij zullen de logo‘s dan aanleveren voor drukwerk en online gebruik.

Bekijk hieronder een aantal logo’s die wij hebben vormgegeven voor onze klanten:

huisstijl-logo-ontwerp-soccer-inside
huisstijl-logo-ontwerp-swtd
huisstijl-logo-ontwerp-de-beuk-ontwikkeling
huisstijl-logo-ontwerp-braamhaar-en-kroezen
huisstijl-logo-ontwerp-news-outside
huisstijl-logo-ontwerp-tubbergen-bruist
huisstijl-logo-ontwerp-schaepmanhoeve
huisstijl-logo-ontwerp-cafe-bodeke
huisstijl-logo-ontwerp-auto-hekwolter
huisstijl-logo-ontwerp-lenferts-beef
huisstijl-logo-ontwerp-tenniglo-architects
huisstijl-logo-ontwerp-mariska-huls

HEB JE EEN VRAAG? STUUR ONS EEN WHATSAPP'JE