De Bedenkers

eigenaar | bedenker | grafisch designer | webdesigner

Wouter

Oprichter van Wouter Markvoort Creatieve Communicatie. Op 1 maart 2013 begonnen in een klein kantoortje aan de Industriestraat 61C in Tubbergen. Sinds 1 januari 2015 verhuisd naar een eigen kantoor aan de Industriestraat 61A. Na exact 3,5 jaar Wouter Markvoort Creatieve Communicatie werd het tijd voor de volgende stap. Het bedrijf gaat nu verder onder de naam Buro Bedenkt.

Wouter was van jongs af aan geïnteresseerd in reclames en grafisch design. Op kindertekeningen maakte hij al logo’s van een W en een M en tijdens voetbalwedstrijden op tv begon hij vaker over de reclameborden dan over het positiespel. Om deze reden is hij communicatie gaan studeren in het hoge noorden. Een brede studie waar vooral de gedachte achter een design aan bod kwam.

Wouter vind het leuk om samen met klanten te brainstormen over concepten en ideeën. Heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt, werkt heel persoonlijk en communiceert met korte lijnen. Bellen, mailen, Whatsappen of gewoon een goed gesprek met een kop koffie, alles is mogelijk!

wouter-buro-bedenkt-bedenkers-1

Reizen & culturen

Voetballen & voetbal kijken

Netflix & films

Fotografie & gadgets

Radio 2, Spotify

Bel of WhatsApp Wouter: Tel. 06 435 808 29
E-mail Wouter: wouter@burobedenkt.nl
Volg Wouter op LinkedIn
Volg Wouter op Twitter
Volg Buro Bedenkt op Instagram
wouter-buro-bedenkt-bedenkers-1

Producer & DJ

Gadgets

Netflix & Films

Fotografie & Videoproductie

Spotify, NPO2, SLAM!

bedenker | grafisch vormgever | webdesigner

Rafaël

Rafael is in zijn examenjaar begonnen als stagiair Grafisch Vormgever bij Wouter Markvoort Creatieve Communicatie. Na een stageperiode van 5 maand en het behalen van zijn diploma, is hij onmisbaar geworden binnen het bedrijf en werkt hij sindsdien parttime bij Buro Bedenkt.

Creatief bezig zijn is iets wat Rafael met veel passie en plezier doet. Naast het grafische vak is hij ook bezig met het produceren van muziek en treedt hij in het weekend op in discotheken.

Rafael houdt van een praatje en een lekkere kop koffie en gaat graag samen met Wouter en klanten een nieuwe uitdaging aan. Kom daarom gerust een keer langs om kennis te maken met Rafael.

E-mail Rafael: rafael@burobedenkt.nl
Volg Rafael op Instagram
stagiaire | bedenkster | grafisch designer | webdesigner

Lisa

Lisa is van september 2018 tot februari 2019 stagiar bij ons. Zij volgt de opleiding DTP op het Cibap in Zwolle, en zit nu in het tweede jaar.

Van jongs af aan vindt Lisa het leuk om creatief bezig te zijn. Dat doet zij nog steeds met plezier, alleen nu alles digitaal. Als Lisa niet grafisch bezig is, kun je haar vinden bij haar paarden. Ook dat is haar hobby van kleins af aan.

Lisa vindt het leuk om gezellig te kletsen, maar houdt er ook van om nieuwe dingen te leren. Kom daarom gerust een keer langs om een praatje met haar te maken.

lisa-buro-bedenkt-bedenkers-1

Fotografie

Paarden & Dressuur

Macbook

Netflix & Videoland

Spotify, Q-music

Volg Lisa op Facebook
E-mail Lisa: lisa@burobedenkt.nl
Volg Lisa op Instagram