BijBrian

BijBrian in Tubbergen heeft het allemaal in één winkel. Alles voor bloem, groen en dier vind je ‘gewoon’ in het centrum van Tubbergen. Niet alleen kun je hier terecht voor een boeket voor elke gelegenheid, maar ook voor prachtige woonaccessoires die zorgen voor kleur in huis!

Tubbergen een stuk kleurrijker maken

Brian zit al vanaf zijn 13e in het bloemen- en tuinvak. Het plan  was eigenlijk om de zaak van zijn voormalig werkgever voort te zetten, maar dit mocht er helaas niet van komen. Tijd voor een nieuw hoofdstuk: BijBrian. Een eigen bloem-, groen en dieren zaak alsnog in het centrum van Tubbergen, op zijn eigen manier.

“Ik wil een herkenbare- en zichtbare uitstraling die vertaalt waar mijn vak- en ikzelf voor staan.”

Bespreken.

Om Tubbergen een stuk kleurrijker te maken begint alles natuurlijk bij Brian. Een nieuwe huisstijl die vertaalt waar zijn vak- en hijzelf voor staan. Door deze herkenbare huisstijl door te voeren in online- en offline uitingen kan zijn missie pas echt beginnen.

Naast verkoop in zijn winkel wil hij het ook voor bezoekers mogelijk maken om online boeketten aan te schaffen. Niet aangesloten bij een keten, maar alles in eigen beheer.

Opvallende online- en offline creaties die passen binnen jouw huisstijl.

Bedenken.

Een nieuw bedrijf met een blanco blad. Daar beginnen wij van te bloeien. Allereerst hebben we een huisstijl bedacht en ontworpen die gewoon opvalt. Als je goed kijkt zie je bloem, groen en dier letterlijk terugkomen in de huisstijl. Deze is doorgevoerd in allerlei uitingen: gevelrecame, fotografie, drukwerk, social media, de website en stickers. Het drukwerk uiteraard op mileuvriendelijk FSC papier.

Social Media Campagne

Met een kick-off campagne van 2 maanden is BijBrian in no-time gegroeid op social media.

Website/webshop

De WordPress website moet niet alleen zorgen voor online vindbaarheid, maar ook moet het mogelijk zijn om boeketten te kunnen bestellen, mét online afrekensysteem, ophaal-, en bezorg mogelijkheden.

Herkenbare huisstijl

Een herkenbare huisstijl die past bij het verhaal van BijBrian en moet uitstralen waar het vak van bloemen-, groen- en dier voor staat.

Bekronen.

Om BijBrian een visuele identiteit te geven, hebben we een huisstijl ontworpen die past bij Brian. Haha-woordgrap, maar het is echt waar.. We hebben de kern uit zijn verhaal gehaald en dit omgezet in een herkenbare huisstijl en eigen webshop.

De belofte van Brian is iets waar wij ons volledig in kunnen vinden. Iedereen verdiend het om op te vallen of dat nu met kleurrijk boekket is of met een herkenbare huisstijl.

“HIER KOMT EEN REVIEW VAN BIJBRIAN.”

Buro_Bedenkt_Bij-Brian-Creaties
Chat openen
1
Wat mogen wij voor jou bedenken?
Hallo!
Wat mogen wij voor jou bedenken?